Voimistelu

 

Voimistelukoulu 5-6-vuotiaat

Ohjaaja: Aliina Saarenpää
Apuohjaaja: Hanna Katajisto, Veera Limnell        
Paikka ja aika: Keskustan koulu tiistai klo 17:30-18:30

Voimistelukoulussa harjoitellaan monipuolisesti voimistelun alkeita, kuten liikkuvuutta, tasapainoa ja ketteryyttä, leikkien ja pelien avulla. Osallistumme seuran joulu- ja kevätnäytökseen. 

 

Voimistelukoulu 7-8-vuotiaat

Ohjaaja: Ella Salomäki
Apuohjaaja: Venla Halmela        
Paikka ja aika: Kangasmetsän koulu torstai klo 17-18

Voimistelukoulussa harjoitellaan monipuolisesti voimistelun alkeita, kuten liikkuvuutta, tasapainoa ja ketteryyttä, leikkien ja pelien avulla. Harkoissa on vahvasti läsnä myös yhdessä tekeminen sekä iloinen meininki. Osallistumme seuran joulu- ja kevätnäytökseen. Tervetuloa mukavan ja kehittävän liikuntaharrastuksen pariin!

 

Voimistelukoulu 9-10-vuotiaat, Unikot

Ohjaaja: Rita Hautamäki
Apuohjaaja: Alma Jyrkiäinen     
Paikka ja aika: Palloiluhalli maanantai klo 18:30-20

Harjoituksissa kehitämme voimistelullisia taitoja, esimerkiksi kehonhallintaa, liikkuvuutta ja tasapainoa. Opettelemme erilaisia liikesarjoja ja koreografioita. Opitut taidot koostamme koreografioiksi seuramme joulu- ja kevätnäytöksiin.

 

Voimistelukoulu 11-13 vuotiaat, Arietta

Ohjaaja: Inka Junnila
Apuohjaaja: Inka Heininen
Paikka ja aika: Keskustan koulu tiistai klo 18:30-20 ja Palloiluhalli torstai 17-18.30

Arietta on uusi ryhmä, joka aloittaa harjoittelemaan haastavammalla tasolla joukkuevoimistelua. Treeneissä käymme läpi voimistelun lajitaitoja monipuolisesti, vahvistamme lihaskuntoa sekä lisäämme liikkuvuutta erilaisten harjoitteiden ja pelejen avulla. Kauden aikana esiinnymme seuran näytöksissä ja osallistumme mahdollisiin muihin tapahtumiin.

 

Voimistelukoulu 13-14-vuotiaat

Ohjaaja: Noora Vesanko
Apuohjaaja: Jenni Vanha-Honko
Paikka ja aika: Palloiluhalli keskiviikko klo 18:30-20

Harjoituksissa treenaamme voimistelun perustaitoja sekä notkeutta ja tasapainoa. Kohotamme erilaisilla peleillä joukkuehenkeä ja pidämme hauskaa. Osallistumme seuran joulu- ja kevätnäytöksiin.