Cheer ja Freegym

 

Cheer 7-9v alkeisryhmä

Ohjaaja: Mirva Kallunki
Apuohjaaja: Iida-Maria Perähannu, Aada Joensuu, Milla Kuusisto, Inka Kamppi, Maija Niemensivu     
Paikka ja aika: Lukio tiistai klo 17-18

Cheerleaderit ovat positiivisia ilopillereitä joiden innostuksen avulla saadaan kaikki mukaan tunnelmaan esityksissä sun muissa tapahtumissa! Cheerryhmän harjoituksissa käydään läpi cheerleadingin perusteita ja harjoitellaan erilaisia stuntteja. Harjoituksissa myös tanssia, hyppyjä ja akrobatiaa! Alkeisryhmään ovat kaikki lajista innostuneet enemmän kuin tervetulleita!

 

Cheer 10-13v treeniryhmä

Ohjaaja: Mirva Kallunki
Apuohjaaja: Nana Mäkynen
Paikka ja aika: Lukio tiistai klo 18-19

Cheer treeniryhmä on suunnattu aikaisemmin lajia seurassamme harrastaneille, sekä tarpeellisen taitotason osoittamille henkilöille. Cheerin treeniryhmään pääsevät edistyneemmät ja kokeneemmat, joilla Cheerin perusjutut jo hallussa.Treeniryhmän kokoonpano valitaan ensimmäisellä harkkakerralla, joten tule silloin paikalle jos haluat mukaan treeniryhmään!

Ryhmässä kerrataan perusasiat nopeasti läpi kauden alussa ja aletaan hetimmiten sen jälkeen harjoittelemaan uusia vaativampia taitoja.  Ryhmän tavoitteena on kehittää jokaista yksilöllisesti kuin myös kaikkia yhtenäisesti, koska onhan kuitenkin kyseessä joukkuelaji!

 

Freegym 11-14-vuotiaat

Ohjaaja: Jerina Rankonen
Apuohjaaja: Ella Marjamäki, Olga Uusitalo, Nana Mäkynen
Paikka ja aika: Lukio tiistai klo 18-19

Freegym on uusi harrastus lapsille ja nuorille. Laji ei tähtää kilpatasoon. Tunnilla yhdistellään voimistelua, parkouria, voltteja ja temppuja. Tervetuloa vauhdikkaaseen lajiin!