Aikuisten ryhmät

Lavis

Ohjaaja: Kati Vuori-Uotila

Lukio torstaisin klo 19-19.45

Lavis-lavatanssijumppa on helppoa, hauskaa ja hikistä liikuntaa, jossa tanssitaan  innostavan, suomalaisen iskelmämusan tahdissa. Et tarvitse paria ja askeleetkin ovat tuttuja. Myös kertamaksu mahdollisuus 5€/krt.

 

Madamet

Ohjaaja: Liisa Hulkkonen

Palloiluhalli maanantaisin klo 18.30-20

Helppoa peruskuntojumppaa mukavan musiikin tahdissa; lämmittelyt, lihaskunto ja loppuun perusteelliset venyttelyt. Madame-ryhmä sopii kaiken ikäisille ja tehoa nostetaan maltillisesti kauden aikana.

 

Jooga

Ohjaaja: Varpu Turunen

Kangasmetsän koulu sunnuntaisin klo 18-19.30

Jooga on kokonaisvaltainen itsehoitomenetelmä, jossa tärkeintä on hengityksen tahdissa tehtävät liikkeet eli jooga-asanat ja keskittynyt läsnäolo. Yhteisvaikutuksella saavutetaan kehon rentoutuminen ja mielen alueen rauhoittuminen. Dynaamisten liikesarjojen, pysähtymisien ja välillä itseään kuunnellen edetään tavoiteasanaan. Loppurentoutumisessa otetaan vastaan joogan hyvää tekevät vaikutukset. Pukeudu joustavaan, lämpimään asuun ja ota mukaan jumppamatto.

 

LadyGymna

Ohjaaja: Arja Salmijärvi

Kangasmetsän koulu keskiviikkoisin klo 19-20:30

Pehmeää voimistelua osallistujien ikä huomioiden. Käytössä erilaiset välineet: pehmeät ja painavat pallot, kepit, hypinnarut, rannepainot, vastuskumit muun muasaa. Musiikin tahdissa unohtamatta venytyksiä, tasapainoharjoituksia, voimaharjoituksia.